Menu
Your Cart

Условия за ползване

1. Конфиденциалност на данните
МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт. МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД е вписан в регистъра на администратори на лични данни.

2. Съгласие за покупка
Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД и натискане на бутона „изпрати“.

3. След извършване на поръчка, клиента получава известие на оставената от него електронна поща, като за да бъде изпълнена поръчката се изисква изрично потвърждаване от страна на клиента след получаване на телефонно обаждане от МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД.

4. Промяна или отказ от поръчка
Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й. При промяна на поръчката потребителят не се задължава със закупуването на стока на същата стойност, както и стока от същата марка. Ако е издадена фактура, същата се анулира или се издава кредитно известие. Приемо-предавателният протокол се унищожава. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата.

Фирма "МАСТЪРСОШЪЛ" ЕООД си запазва правото да откаже доставката на поръчка, когато същата е била генерирана по време на техническа профилактика на сайта или отстраняване на техническа грешка по базата данни. 

5. Получаване на пратка
Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. В момента на доставката потребителят получава стоките с прикрепена фактура.

6. Отказ от получаване на пратка
Потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на седем работни дни, считани от момента на получаване на стоката, който е упоменат в документацията на куриерската компания, с която работи МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД. Стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката.
МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6.
Всички цени, обявени в сайта са с включен ДДС.
ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА И ОБРАТНА ВРЪЗКА

МАСТЪРСОШЪЛ ЕООД
ЕИК :  BG204538272
гр. Пловдив 4000
ул. Зора 11
тел: +359888264411
E-mail: info@mastersocial.bg
Уебсайт: MasterSocial