Menu
Your Cart

WELL Филтрираща бутилка за вода, жълт филтър

WELL Филтрираща бутилка за вода, жълт филтър
Нов Топ
WELL Филтрираща бутилка за вода, жълт филтър
  • Наличност: ДА
  • Марка: WELL
  • Модел: 8306
14.88лв.
без ДДС: 12.40лв.

Филтрираща бутилка за вода – 560 ml, жълт филтър

Бутилките WELL са удобни, симпатични и навсякъде с вас. Всяка бутилка успява да филтрира над 150 литра чешмяна вода (около 300 пълнения или приблизително 2 месеца ползване), благодарение на вградения си филтър от активен въглен. Освен спестените пари за минерална вода, с нея увеличавате консумацията на вода през деня, защото е навсякъде с Вас и спестявате 300 пластмасови бутилки на природата. Идеята за по-малко произведени и изхвърлени пластмасови бутилки за еднократна употреба е нашата кауза. Бутилката има алуминиев карабинер за закачване на раница или чанта, на колан.

Бутилката събира 560 мл вода.

Филтърът е сертифициран за употреба в съответствие с FDA и LFGB/EC.

Начин на употреба:

1. Преди първа употреба напълнете бутилката с питейна вода и поставете филтъра.

2. Изпразнете цялото съдържание на бутилката без да консумирате. Възможно е да се появят карбонови частици от филтъра, което е нормално.

3. Напълнете отново бутилката WELLи консумирайте чиста питейна вода.

Важно да знаем:

1. Бутилката се подменя след 2 месеца или филтриране на около 150 литра (300 пълнения) в зависимост от качеството на източника. Силно варовитата вода влияе на дълготрайността на филтъра.

2. Филтриращата бутилка Well е предназначена за използване само с питейна вода. Не използвайте вода от източници с неясен произход. В нея може да има химически замърсители, които не могат да бъдат пречистени от филтъра с активен въглен.

3. Бутилката и капачката на филтъра (но не самият филтър) могат да се мият с топла вода и сапун. Да не се използва миялна машина.

4. Не се препоръчва поставянето на бутилката WELL в камера на хладилник.

Куфари
Обем560 мл.
ЦвятЖълт

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение